bespoke playground equipment brandlehow school 00

Project Description

Brandlehow Primary School were in the process of having a new nursery built and wanted to install wooden playground equipment that would be in keeping with the new building.

The design was for wooden playground that maximized the potential of the space next to the nursery. It consists of a spiral ramp, which incorporates a fireman’s pole, seating, musical mushrooms and a den underneath; a rope bridge; a main structure with slide, sand pit, stairs, musical instruments, netting, and more dens; balancing logs and stepping stumps; and a hammock between two trees.

Turf was laid with a combination of ground stabilizing mesh and safety matting to provide a robust but natural play surface. The end product is a beautiful playground, in keeping with the building, which the children love.

bespoke playground equipment brandlehow school 01
bespoke playground equipment brandlehow school 02
bespoke playground equipment brandlehow school 03
bespoke playground equipment brandlehow school 04